Kokemuksia meistä: Rakennusliike Seiska

RS-Lattioiden aikatauluihin voi luottaa.

Työmaamestari Antti Väisänen, Rakennusliike Seiska

Olemme tehneet RS-lattioiden kanssa yhteistyötä useiden vuosien ajan, mutta yhteisten kohteiden määrä on kasvanut erityisesti viime vuosien aikana. Voikin sanoa, että RS-lattiat tekee pääsääntöisesti meille kaikki massalattiat.

Toimimme Keski-Suomen alueella. Omilla työmaillani käytän RS-Lattioiden työmiehiä useita kertoja vuodessa. Kohteet ovat olleet pääasiassa suuria, esimerkiksi laajoja päivittäistavarakaupan kohteita tai suurtalouskeittiöitä. Laajimmat kohteet ovat käsittäneet useita tuhansia neliöitä.

Luottamus on Rakennusliike Seiskalle yhteistyön keskiössä

Meidän kannalta on erittäin tärkeää, että RS-lattiat on luotettava yhteistyökumppani. Aikataulut, joista on sovittu, ovat heillä aina myös pitäneet. Suurten kokonaisuuksien hallinnassa on tärkeää, ettei aikatauluja tarvitse ryhtyä erikseen veivaamaan. Näin pystymme ennakoimaan työvaiheita ja sopimaan niitä eteenpäin.

Lattianpinnoitus on kuitenkin työvaihe, jolla on vaikutusta kaikkien muidenkin urakoitsijoiden työhön. Kun aikatauluista pidetään kiinni, on helppo viestiä muillekin, milloin työmaalla on pinnoituksesta johtuva haitta-aika.

Asiantuntemus + organisointi = tinkimätön laatu

Työn jälki on ollut erittäin hyvää. Ja jos joskus harvoin on ollut reklamoitavaa, nekin tilanteet on hoidettu erittäin asiallisesti. Kaikesta tekemisestä näkyy korkea asiantuntemus ja hyvä työn organisointi.

Lisäksi viestintä työnjohdon kanssa toimii hyvin. Jos tarvitsemme neuvoja, voimme kääntyä heidän puoleensa ja saamme asiantuntevia ehdotuksia. Voimme luottaa siihen, että pitkän linjan ammattilaiset tietävät lattianpinnoitukseen käytettävät aineet ja niiden toiminnan eri olosuhteissa.

Tutustu Rakennusliike Seiskaan tarkemmin:

Rakennusliike Seiska on Keski-Suomen alueella toimiva rakennusliike, joka toteuttaa pääurakoitsijana sekä uudis- että korjausrakentamista. Vuosituhannen vaihteessa perustetun yrityksen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja se työllistää 55 henkilöä.

Ota yhteyttä RS-Lattioihin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.