Ucrete – Maailman kestävin lattiamateriaali

Ucrete-lattia tunnetaan maailman kestävimpänä lattiana. Ucrete-polyuretaanihartsijärjestelmään pohjautuva pinnoite kestää sekä kovaa kulutusta että iskuja. Sen paksuus vaihtelee 4–12 mm välillä kunkin kohteen tarpeen mukaan.

Suosittelemme Ucretea erityisesti elintarvike-, juoma-, lääke- ja kemianteollisuuteen sekä suurtalouskeittiöihin. Asiakkaamme arvostavat sitä, että Ucrete-pinnoite kestää jopa 150-asteisia vesiroiskeita. Lisäksi pinnoitteen kemiallinen kestävyys on loistava ja se kestää happoja sekä liuottimia.

Ucreten käyttöikä on kaksinkertainen

Suurtalouskeittiöissä ja elintarviketeollisuudessa lattiapinnoitteelta vaaditaan paljon. Ucretelle voi näissä olosuhteissa laskea muihin pinnoitteisiin verrattuna kaksinkertaisen käyttöiän.

Suurtalouskeittiössä korostuu Ucreten lämmön- ja kosteudenkestävyys, elintarviketeollisuudessa puolestaan sen hyvä kylmän ja kosteuden sieto.

Lisäksi Ucrete-pinnoite on hygieeninen eikä se edistä bakteerien tai sienten kasvua, ja se on hajuton.

Tarjoamme useita Ucrete-materiaaleja

Olemme toteuttaneet Ucrete-pinnoitteita mm.

  • suurtalouskeittiöihin
  • panimoihin
  • elintarviketeollisuuteen
  • kemianteollisuuteen
  • varoaltaisiin

Palaute asiakkailta on ollut positiivista ja moni näillä aloilla toimivista asiakkaistamme on päätynyt käyttämään pelkästään kestävää Ucrete-pinnoitetta kevyempien pinnoitteiden sijaan.

Toteutamme lattioita, joiden materiaalina ovat nopeasti asennettava ja hygieeninen Ucrete UD200, pinnaltaan tasainen Ucrete MF ja antistaattinen Ucrete MFAS. Jos oikean pinnoitteen valinta mietityttää, neuvomme mielellään valinnassa.

Ucreten asentaminen vaatii ammattitaitoa

Ucrete-pinnoitteen laittaminen ei vie enempää aikaa kuin kevyempien pinnoitteiden laittokaan. Lattia on käyttökelpoinen jo vuorokausi pinnoitteen levityksen jälkeen.

Ucreten asentaminen vaatii kuitenkin erityisammattitaitoa, ja materiaalin käyttöön koulutettuja ja erikoistuneita on rajallinen määrä.

Työvaiheet täytyy suunnitella huolellisesti ja osaavaa työvoimaa täytyy olla tarpeeksi. Pinnoitteen laittaminen on raskasta ja se kovettuu nopeasti, joten työntekijöiltä vaaditaan erityistä ammattitaitoa ja kokemusta.

Olemme asentaneet Ucrete-pinnoitteita vuosien ajan ja pystymme takaamaan, että meidän asentama lattia kestää kymmeniä vuosia käytössä.

Olisiko Ucrete sopiva lattiamateriaali teille vaativaan käyttöön? Ota yhteyttä, kerromme lisää Ucrete-lattiapinnoitteesta ja neuvomme sopivan materiaalin valinnassa.

Kokemuksiamme Ucrete-lattiaprojekteista

Olemme tehneet Ucrete-lattioita mm. seuraavan tyyppisiin kohteisiin:

– Lukuisat suurtalouskeittiöt Itä- ja Keski-Suomen alueella
– Berner, Heinävesi
– Escamar Seafood, Kuopio
– Karelian lihajaloste, Ylämylly
– Kaalikäärytehdas Vaissi Oy, Riiho
– Savon Sellu
– Nammo, Lapua

”Halusimme siirtyä Ucrete-pinnoitettuihin lattioihin muutama vuosi sitten ja RS-lattioilta löytyi tähän liittyen paljon osaamista. Olemme olleet tyytyväisiä tuotteeseen sekä palveluun: mukana on hyvät tekijät! Meille tärkeintä on, että sovitut aikataulut pitävät ja työn jälki on huolellista.”

Juho Vaissi, yrittäjä, Vaissi Oy

”Elintarviketehtaallamme on tehty lattioiden pinnoituksia ja paikkauksia yhteistyössä RS-lattioiden kanssa jo kymmenisen vuotta. Kaikki on toiminut kokonaisvaltaisesti hyvin: sovitut asiat on hoidettu, työn laatu on erinomaista ja hinnat kohdillaan.”

Sami Puustinen, toimitusjohtaja, Karelian lihajaloste

Ota yhteyttä RS-Lattioiden Lariin

Soininen Lari

Lari Soininen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 748 1100
lari.soininen@rs-lattiat.com

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.