Comfort-lattiapinnoite on mukava askeleen alla

Comfort-lattia on sopiva valinta, kun etsitään lattiapinnoitetta, joka on mukava ja kestävä.

Comfort-lattian mukavuus syntyy siitä, että pinnoite on hieman elastinen ja se tuntuu miellyttävän mattamaiselta jalkojen alla. Pinnoite sopii hyvin tiloihin, joissa kävellään sekä kengät jalassa että sukkasillaan. Elastisuus vaikuttaa myös siihen, että Comfort-lattia on vähemmän luistava kuin kova epoksipinta.

Äänimaailman kannalta Comfort-lattian miellyttävyys syntyy siitä, että pinnoite eristää askelääntä, joten askelten ääni ei siirry alempiin kerroksiin alapohjan tai katon kautta. Pehmeä pinnoite myös vähentää tilojen kaikuisuutta.

Miellyttävyyden lisäksi Comfort-lattia on kestävä ja saumaton eikä se värjäänny UV-valon seurauksena. Pinnoite on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa.

Moni asiakkaamme pitää tästä käyttäjäystävällisestä pinnoitteesta ja olemme asentaneet Comfort-lattioita esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin ja sairaaloihin.

Kuulostaako Comfort-lattia sopivalta pinnoitteelta juuri teille?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme kokemuksistamme ja neuvomme sinua sopivan pinnoitteen valinnassa.

Kestävä pinnoite julkisiin tiloihin

Miellyttävyytensä ansiosta sopivia käyttökohteita Comfort-lattialle ovat esimerkiksi:

 • koulut
 • päiväkodit
 • sairaalat
 • kirjastot
 • julkiset tilat
 • toimistot
 • hoivakodit
 • kaupat

Comfort-lattian materiaalina on itsestään siliävä polyuretaani, jolla on hyvä mekaaninen kestävyys ja kulutuskestävyys.

Pinnoitteen asentaminen kestää kolme päivää. Ensimmäisenä päivänä pinta hiotaan ja pohjustetaan eli praimeroidaan. Toisena päivänä runkomassa laitetaan lastalla ja kolmantena päivänä pinta lakataan.

Pinnoitteen päällä voi kävellä 4. päivänä, mutta on suositeltavaa antaa pinnoitteen kuivua pari päivää rauhassa.

Värivalikoimaan kuuluvat kaikki RAL-värit, ja pintaa voidaan elävöittää hiutaleilla tai marmoriefekteillä. Väreillä voi myös tehdä toiminnallisia elementtejä ja rajata alueita toisistaan.

Tyypillisesti pinnoitteen elinkaari on 10–15 vuotta, minkä jälkeen lattia on hyvä huoltolakata.

Erittäin alhaiset TVOC-arvot

Olemme asentaneet Comfort-lattiaa useiden puukoulujen lattiaan. Pinnoitteessa on hyvin matalat TVOC-arvot eli siitä vapautuvien orgaanisten yhdisteiden kokonaispitoisuus on erittäin alhainen. Korkeat TVOC-arvot on yhdistetty usein sisäilmaongelmiin.

Matala TVOC-arvo johtuu siitä, ettei pinnoitteessa käytetä muun muassa liimoja, jotka voivat nousta pinnoitteesta ja reagoida huoneilmaan. Comfort-pinnoite on myös hajuton ja helposti puhdistettava.

Kuulostaako Comfort-lattiapinnoite hyvältä vaihtoehdolta kohteeseesi?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja selvitellään yhdessä asiaa. Voit soittaa Larille numeroon 040 748 1100 tai lähettää viestiä lomakkeella.

”Olemme käyttäneet RS-lattioiden palveluita korjausrakentamisessa sekä uudiskohteissa ja voin hyvillä mielin todeta, että järjestelyt toimivat. Olemme pohtineet ja työstäneet yhdessä RS-lattioiden kanssa sitä, mihin erilaiset lattiat soveltuvat ja miten pinnoitteita tulisi hoitaa, jotta lattioiden elinkaari olisi mahdollisimman pitkä.Välitön ja suora kommunikointi sekä tarvittaessa nopeat liikkeet ovat asioita, joita arvostamme yhteisessä työskentelyssämme.”

Jarko Hyvönen, ylläpitopäällikkö, YIT Suomi Oy

“RS-lattioita voi suositella hyvillä mielin eteenpäin! Asentajat ovat ammattimiehiä: huolellisia ja vastaavat työnsä jäljestä. Tavarantoimittajana meille on yhteistyössä tärkeää se, että keskinäinen yhteydenpitomme sujuu ongelmitta ja että asioista voidaan keskustella avoimesti. Nämä toteutuvat RS-lattioiden kanssa erinomaisesti.”

Vesa Kaukonen, aluepäällikkö, Oy Sika Finland Ab

Kokemuksiamme Comfort-lattiaprojekteista

Olemme tehneet Comfort-lattioita mm. seuraavan tyyppisiin kohteisiin:

 • Jyväskylän keskussairaala
 • Metsäwoodin toimistotilat, Punkaharju
 • Useita päiväkoteja ja kouluja Itä- ja Keski-Suomen alueella

Ota yhteyttä RS-Lattioiden Lariin

Soininen Lari
Lari Soininen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 748 1100
lari.soininen@rs-lattiat.com

Yhteydenotto

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.