Rekrytointi

Lattiapinnoittaja, kiinnostaako työ RS-Lattioilla?

Aina välillä meillä on tarvetta uusille työntekijöille ja lisäkäsille. Jos olet kiinnostunut lattiapinnoitustöistä RS-Lattioilla, kuulemme mielellään sinusta ja osaamisestasi. Otamme yhteyttä, kun työpanostasi tarvitaan.

Toivomme, että sinulla on kokemusta rakennusalalta. Toki kokemus lattiapinnoituksesta on erityisen hyvä juttu. Pääpaikkamme sijaitsee Leppävirralla, mutta töitä tehdään laajasti Itä-Suomesta Keski-Suomeen ulottuvalla alueella. Siksi ajokortti on työssä välttämätön.

Meillä on mukava työporukka ja toimimme joustavasti niin, että myös työntekijän tarpeet otetaan huomioon. Meille töihin tulevan henkilön täytyy olla ahkera, tarttua asioihin rohkeasti ja luottaa oman käden jälkeen. Palkkauksesta sovitaan ammattitaidon mukaan.

Tutustu videolta RS-Lattialaisten työpäivään ja miksi meillä pitkään hommissa ollut Make on sitä mieltä, että kaikki muu on turhaa paitsi lattianpinnoitus:

RS-Lattiat on vuonna 2011 perustettu kasvava yritys. Periaatteenamme on tehdä oikeat ratkaisut oikeissa kohdissa, mihin pystymme kokemuksemme ja ammattitaitomme turvin. Meillä työskentelyn perustana on reilu ja avoin työyhteisö.

Tsekkaile videolta meidän lattia-asentaja Jonnen fiilikset, millaisista asioista onnistunut työpäivä ja hyvän työyhteisön yhteispeli koostuu:

Kiinnostuitko työstä mukavassa työporukassa? Hakemuksen meille voit laittaa alla olevalla lomakkeella tai suoraviivaistaa hommia soittamalla suoraan Soinisen Larille.