Kokemuksia meistä: Escamar Seafood

Ucrete-pinnoite lisää kalanjalostustilojen työturvallisuutta

Ucrete-lattia on kestänyt tosi hyvin, eikä se ole liukastunut yhtään. Vaikka hinta oli hieman korkeampi, tämä on meille akryyliin verrattuna huomattavasti parempi vaihtoehto.

Tekninen päällikkö Markku Husso, Escamar Seafood

Kuopiolaisen kalanjalostusyrityksen Escamar Seafoodin tuotantotilat ovat raskaassa käytössä.

– Tiloissa on aina märkää ja kylmää, nollasta viiteen astetta. Käsittelemme kalaa, jonka rasvaa päätyy myös lattialle. Meidän täytyi löytää pinnoite, joka kestää tällaiset olosuhteet eikä ole liukas, kertoo Escamar Seafoodin tekninen päällikkö Markku Husso.

RS-Lattioiden asiantuntijat suosittelivat käyttämään lattiassa Ucrete-pinnoitetta ja Husso on tyytyväinen siihen, millainen lattiasta tuli.

– Pari vuotta sitten kohtalaisen kokoinen osasto pinnoitettiin Ucrete-pinnoitteella. Lattia on kestänyt tosi hyvin, eikä se ole liukastunut yhtään. Vaikka hinta oli hieman korkeampi, tämä on meille akryyliin verrattuna huomattavasti parempi vaihtoehto.

Esimerkiksi työturvallisuuden kannalta luistamaton lattia on näissä olosuhteissa välttämätön. Nyt Ucrete on vakiintunut materiaali lattioihin.

Säännöllistä yhteistyötä Escamarin kanssa

RS-Lattiat on tehnyt Escamar Seafoodille säännöllisesti useita erikokoisia lattiapinnoitteiden korjauksia ja uusimista sekä myös hieman seinien maalausta.

Markku Husso arvostaa RS-Lattioiden joustavaa toimintaa. Kalanjalostusyrityksessä tehdään päivät töitä ja jokaisena arkiyönä tuotantotilat pestään. Näin lattian pinnoitus täytyy tehdä viikonloppuisin tai juhlapyhinä.

– Joustavuus on ilman muuta meille tärkeää ja säntillisyys, sovitut hommat on aina hoidettu.

Myös työn laatu niin pienissä kuin suurissakin kohteissa on ollut Husson mukaan hyvää. Lisäksi yhteistyökumppaneilta on saatu hyviä neuvoja lattiamateriaalien valintaan.

Tutustu Escamar Seafoodiin tarkemmin

Escamar Seafood on kuopiolainen kalanjalostusyritys, joka työllistää reilut 100 henkilöä. Viime vuoden liikevaihto oli 83 miljoonaa euroa. Norjalaiseen Insula AS -konserniin kuuluvalla yrityksellä on Kuopion Kelloniemessä noin 4000 neliön tuotantotilat.

Ota yhteyttä RS-Lattioihin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.