Kokemuksia meistä: Berner

Bernerillä lattioilta vaaditaan kemikaalien ja kuumuuden kestoa

Vuosien yhteistyön aikana RS-Lattiat ovat tehneet meille kestävät etikkatehtaan ja tuotevalmistamon lattiat sekä useita pienempiä kohteita.

Tehtaanjohtaja Jari Puustinen, Bernerin Heinäveden tehtaat

Ucrete osoittautunut kestäväksi valinnaksi

Kesällä 2022 uudelleen pinnoitimme kolmen viikon tuotantokatkon aikana Heinäveden tehtaamme noin 300 neliön tuotevalmistamon lattian.

Meidän tehtaillamme käsitellään paljon erilaisia kemikaaleja, joten lattiapinnoitteelta vaaditaan hyvää kemikaalien kestävyyttä. Pesupisteillä käytetään puolestaan kuumaa vettä, joten lämmönkestävyys on tärkeää.

Lattiamateriaali ei myöskään saa olla liukas. Välillä lattia on kostea, ja silti työntekijöiden täytyy pystyä tekemään työnsä turvallisesti.

Päädyimme lattiamateriaalin valinnassa Ucreteen. Se ei ole tekohetkellä edullisin, mutta kokemus on osoittanut meille sen kestävyyden. Edullisempia lattiapinnoitteita joutuu korjaamaan useammin, emmekä halua tuotantoon ylimääräisiä katkoja.

RS-Lattiat laittoi meille jo vuonna 2013 etikkatehtaalle Ucrete-lattiapinnoitteen. Vaikka siellä on haastavat kemialliset olosuhteet, lattiat ovat kestäneet hyvin ja ovat edelleen toimintakuntoiset.

Kellontarkka työ mahdollistaa työn sujuvan jatkumisen

Yhteistyö RS-Lattioiden on sujunut vuosien varrella hyvin. He ovat meille luotettava kumppani, jolta olemme saaneet myös asiantuntevia neuvoja esimerkiksi värivalinnoista ja parhaista toimintatavoista.

Viimeisimmät korjauskohteet on toteutettu kesälomien tuotantokatkon aikana. Silloin aikataulujen täytyy mennä kohdilleen, jotta tuotanto saadaan jatkumaan saumattomasti lomien jälkeen. Toteutus on kellontarkkaa työtä, ja se on onnistunut RS-Lattioilta erinomaisesti.

Ennakkosuunnittelulla parhaaseen tulokseen

Koska korjaukset vaikuttavat koko tuotantoketjun toimintaan, ne täytyy suunnitella hyvissä ajoin. Pystymme myös viestimään niistä yhteistyökumppaneillemme ajoissa. Hyvällä ennakkosuunnittelulla korjaukset saadaan onnistumaan.

Yhteistyötämme on varmasti auttanut se, että ymmärrämme toistemme työtä ja mitä sen onnistuminen vaatii. Tiukassakin paikassa säilytämme hyvän asenteen. Vuosien mittaan meille on tullut vahva luottamus RS-Lattioiden ammattitaitoon ja osaamiseen.

Tutustu tarkemmin Berneriin

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jolla on useita tuotantolaitoksia Suomessa. Laaja tuotevalikoima kattaa neljä liiketoiminta-aluetta: kuluttajatuotteet, terveydenhuolto ja laboratoriot, teollisuus sekä maatalous. Heinäveden tehtaalla valmistetaan mm. suomalaisille tuttu XZ-hiustuotesarja.

Tutustu yritykseen: https://www.berner.fi/