Tasoitetyöt ja maalaustyöt

Saat meiltä ammattitaitoiset tasoitetyöt ja maalaustyöt lattioihin, seiniin ja kattoihin. Toteutamme laadukkaasti sekä uudis- että saneerauskohteet.

Ammattilaisen tekemä maalaustyö näyttää siistiltä. Valmista tulee nopeasti ja laadukkaasti tehtyjen valmistelujen ansiosta maali myös pysyy hyvin.

Julkisivun maalaus ylläpitää kiinteistön arvoa

Julkisivun remontti on hyvä tapa sekä kohentaa kiinteistön ulkonäköä että pitää yllä kiinteistön arvoa. Ammattitaitoisen yhteistyökumppanin kanssa julkisivun ulkonäön kohentaminen onnistuu helposti.

Pystymme auttamaan remontin suunnittelussa, neuvomme sopivien materiaalien ja työtapojen valinnassa sekä toteutamme remontin vahvalla ammattitaidolla.

Yleensä julkisivun maalaukseen ja rappaukseen liittyy ensin pohjatyöt: mahdolliset halkeamat tutkitaan ja paikataan, tehdään muut tarvittavat pohjatyöt ja sen jälkeen pinta maalataan tai rapataan.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus maalaustöistä. Käymme tarkistamassa kohteen paikan päällä, joten saat varmasti juuri kohteeseesi sopivan suunnitelman.

Teemme kaikenlaisia maalaus- ja tasoitetöitä

Julkisivujen maalaus- ja rappaustöiden lisäksi teemme uudis- ja saneerauskohteiden tasoite- ja maalaustyöt lattioihin, seiniin ja kattoihin yli 30 vuoden ammattikokemuksella:

  • sisämaalaukset
  • ruiskumaalaukset
  • erikoismaalaukset teollisuudelle
  • tasoitetyöt
  • rappaukset
  • parvekesaneeraukset

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua erilaisissa maalaus- ja tasoitetöissä!

“Lattiapinnoitusten lisäksi RS-Lattiat on maalannut seinät ja katot tilalaajennustemme yhteydessä. RS-Lattiat on ketterä yritys, joka reagoi nopeasti tarpeisiimme. Joustavat työajat mahdollistavat korjaustyöt silloin kun meille parhaiten sopii, usein juhlapyhien kuten pääsiäisen aikaan.”

Markku Husso, tekninen päällikkö, Escamar Seafood

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.