Mikko Tuovinen RS-Lattioiden myyntipäälliköksi

Etusivu » Blogi » Mikko Tuovinen RS-Lattioiden myyntipäälliköksi

Reilut 15 vuotta lattianpinnoitustöitä tehnyt Mikko Tuovinen siirtyi RS-Lattioiden myyntipäälliköksi Timo Hyttisen jäätyä eläkkeelle.

Mikko Tuovinen hymyilee.

”Tässä on ehtinyt kertyä mukavasti kokemusta ja tietämystä, joita voin nyt hyödyntää toisenlaisissa hommissa”, Mikko pohtii.

Ei silti kannata hämmästyä, jos myyntipäällikköönkin törmää edelleen pinnoitushommissa. RS-Lattioilla niin toimitusjohtaja-omistaja Lari kuin toinen omistajista Jussi vetää työhaalarit päälle, kun on tarve.

Uuteen rooliinsa Mikko suhtautuu tyynesti, vaikka täytettävät saappaat ovatkin suuret.

”Moni on sanonut, että Timoon on voinut luottaa. Mitä hän on luvannut, se on myös toimitettu. Tässä on hirveät paineet, että saan hoidettua hommat vähintään yhtä hyvin kuin Timo”, Mikko naurahtaa.

Asiantuntevia neuvoja jo tarjousvaiheessa

Asiakkaille Mikon vahva kokemus näkyy asiantuntemuksena, ja asiakkaat voivat hyödyntää hänen pitkäaikaista kokemustaan jo tarjousvaiheessa.

”Tarjouspyynnöstä saatan jo nähdä, ettei kohteeseen kannata laittaa sitä tuotetta, mitä asiakas on ajatellut. Pystyn kertomaan, ettei juuri sitä kannata laittaa, vaan paremminkin sopivaa tuotetta olisi olemassa”, Mikko sanoo.

Hänen kokemuksensa paras asiakaskokemus syntyy kolmesta tekijästä.

  1. Tarjotaan lattiaan oikeanlainen pinnoitustuote. Pitkäaikainen kokemus on opettanut, millainen tuote mihinkin sopii. Asiakasta neuvotaan mielellään ja monet asiakkaat osaavatkin jo kysyä suoraan suosituksia materiaaleihin.
  2. Tehdään se, mikä luvataan. Tähän päästään tarkalla aikataulutuksella ja ammattitaitoisten asentajien ansioista. Lisäksi nykyisessä maailmantilanteessa tuotteet täytyy varata jopa 2 kuukautta ennen työmaan alkua, koska tavarantoimittajilla on ollut toimitusvaikeuksia.
  3. Kaikki asiat tehdään laadukkaasti. Työmaalla täytyy varautua siihen, että asiat muuttuvat. Asiakkaaseen pitää olla yhteydessä heti, jos jotain yllättävää tapahtuu, eikä yllätystä jätetä asiakkaan löydettäväksi. Myös asennusvaihe tehdään tarkasti. Käytännössä se tarkoittaa selkeiden ohjeiden antamista asentajille ja tukemista joko puhelimen välityksellä tai paikan päällä.

Tehdään kerralla kunnolla

Kokemus on osoittanut, että lattianpinnoitus ei ole aina helppoa, vaan osa kohteista voi olla hyvinkin haastavia.

”Tilassa voi olla vaikkapa paljon esteitä, jolloin sinne voi olla hankala päästä. Homma on kuitenkin tehtävä, ei siitä pääse mihinkään”, hän muistuttaa.

Oman haasteensa tuovat lisätyöt. Esimerkiksi keittiöiden kaadot tehdään nykyisin pääosin vasta jälkeenpäin. Näistä täytyy asiakkaan kanssa sopia tarkkaan erikseen, jotta saadaan paras lopputulos. Huolellisesti tehty kokonaisuus on satsaus asiakkaan tulevaisuuteen.

”Olisihan se hölmöä, jos ei tehtäisi kerralla kunnolla”, Mikko huomauttaa.

Mikon yhteystiedot

Mikko Tuovinen
Myyntipäällikkö
Puh. 040 779 5226
mikko.tuovinen@rs-lattiat.com

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.