Luottamus on paras myyntivaltti

Etusivu » Blogi » Luottamus on paras myyntivaltti

RS-Lattioiden pitkäaikainen myyntipäällikkö Timo Hyttinen jää elokuussa 2022 hyvin ansaituille eläkepäiville.

Timo Hyttinen syö mansikkakakkua.

Mikäs on eläköityessä, vaikka taakse jääkin pitkän uran paras työpaikka, jossa Timo ehti työskennellä lähes kymmenen vuotta.

”Olen viihtynyt erittäin hyvin. Vastuuta on ollut sopivasti, ja minulle on annettu valtuudet tehdä isojakin päätöksiä. Perustana on ollut luottamus puolin ja toisin”, hän kertoo.

Asiakkaan suuntaan tämä näkyy sujuvana toimintana: neuvottelut ja asiat menevät eteenpäin eikä turhaa jahkailua synny.

Timo arvostaa myös sitä, ettei työ ole ollut menneisiin kaavoihin kangistunutta.

”Aina yritetään katsoa, miten asiat voitaisiin tehdä paremmin kuin ennen. Tekemiseen tuo rentoutta, kun virheistä otetaan oppia eikä niistä syytellä.”

Lisäksi hän arvostaa sitä, että yrittäjät Jussi ja Lari ajattelevat myös työntekijän etua. Sovitut asiat pitävät ja lomalla saa lomailla, eikä palautumiseen tarkoitettu aika mene työasioiden kanssa painiessa.

Mikä luvataan, myös pidetään

Timo pitää luottamusta ensiarvoisen tärkeänä tekijänä myös asiakkaiden kanssa.

”Olen tehnyt asiakaspalvelutyötä vuodesta 1974 saakka. On ollut erittäin mielenkiintoista seurata, miten ja milloin asiakkaan luottamus meihin syntyy. Meillä onkin ollut paljon pysyviä asiakkaita”, hän huomauttaa.

Vuosikymmenien kokemuksen perusteella Timo näkee luottamuksen koko toiminnan pohjalla. Työmailla täytyy pystyä luottamaan tekijöihin, sillä jo yhden linkin pettäminen vaikuttaa kaikkiin toimijoihin.

”Luottamus syntyy onnistuneista projekteista. Se, mikä luvataan, myös pidetään”, hän tiivistää.

Todellisuudessahan kaikki ei mene aina kerralla putkeen, sillä esimerkiksi olosuhteet vaihtelevat paljonkin. Siinäkin tapauksessa homma hoidetaan suoraselkäisesti: ongelman syy selvitetään ja sovitaan, miten tilanne hoidetaan.

Luvassa nikkarointia ja lukemista

Yli 20 vuoden ajan kotoa käsin työskennellyt etätyön konkari arvostaa sitä, että on pystynyt RS-Lattioilla pitämään työt ja vapaa-ajan sopivasti erillään.

Toki eläkkeellä voikin keskittyä täysin harrastuksiin: mökkeilyyn, ruoanlaittoon, kalastukseen, kuntoiluun ja musiikkiin. Lepäilyyn ja lukemiseenkin löytynee aikaa, vaikka vastikään hankitun 70-luvulta olevan pulpettiveneen ja sen perämoottorin kunnostamisessa vierähtää tovi jos toinenkin.

Työelämästä Timo jää kaipaamaan työkavereita ja hyviä ystäviä.

”Ei ihme, jos pyörähdän jossakin vaiheessa Leppävirralle kahveille”, hän naurahtaa.

Yhteydenotot jatkossa

Mikko Tuovinen
Myyntipäällikkö
Puh. 040 779 5226
mikko.tuovinen@rs-lattiat.com

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.